Over ons

Deze site is gemaakt en wordt geëxploiteerd door BliXem Travel. BliXem Travel is onderdeel van BliXem Internet. BliXem Internet is een jong en innovatief bedrijf dat gevestigd is in Nijmegen. Met meer dan 45 professionals werken wij aan eigen portals en websites, bieden wij klanten webhosting pakketten en verzorgen wij domeinnaamregistratie. Maandelijks bereiken wij met de sites van BliXem Media ruim 5.8 miljoen unieke Nederlanders.

BliXem Travel bouwt aan een breed bereik binnen het leisure segment. Op onze site BliXemTravel.nl is te zien welke leisuresites reeds door ons zijn gelanceerd.

Deze sites kenmerken zich door unieke informatie, handige tools, praktische vakantie tips en een compleet en onafhankelijke opsomming van gerenommeerde en erkende aanbieders van reizen naar de betreffende bestemming.

Bij Vakantieshop en alle andere sites van BliXemtravel vergelijken wij het aanbod van externe aanbieders, de verzorging en afhandeling en verzorging van de reis vindt dus ook plaats bij deze externe partijen. De partijen waar wij mee samenwerken zijn aangesloten bij de SGR en ANVR.

Contact

Voor reacties en informatie over de commerciële mogelijkheden kunt u mailen naar media@blixem.nl of bellen naar 024-3605040.

Onze adresgegevens zijn als volgt:

Bezoekadres:

Oranjesingel 76
6511 NZ Nijmegen

Postadres:

Postbus 10
6500 AA Nijmegen
Telefoon: 024-3605040
Fax: 024-3605030
E-mail: info@blixem.nl
Website: https://www.blixem.nl/