Hotels op Fuerteventura

Hoewel Fuerteventura een minder toeristisch eiland is dan bijvoorbeeld Gran Canaria, is er toch een gevarieerd horeca-aanbod. Corralejo en Jandía zijn de populairste badplaatsen van Fuerteventura met vele hotels. Ook de plaatsen Caleta de Fuste en Costa Calma zijn geliefde bestemmingen waar ook vele hotels te boeken zijn. Aan de uitgestrekte stranden van Jandía en Corralejo vind je de grote all-inclusive hotels van Fuerteventura, die verder van het centrum van de badplaatsen af gelegen zijn. Meestal is er daar een sportcentrum en entertainmentteam aanwezig. Nabij het centrum vind je appartementencomplexen en eenvoudigere hotels met logies. Ook kun je op Fuerteventura in een villa verblijven, vaak met privé zwembad.

Fuerteventura in het zonnetje: het eiland vangt jaarlijks ruim 3000 zonne-uren!
Hoteltips:

  • Appartementen Maxorata Beach
    Een goed verzorgd complex met prima faciliteiten zoals tropische tuinen , een zonneterras aan het zwembad en een ideale ligging.
  • Appartementen Lobosol
    Dit complex staat dicht bij het gezellige toeristische centrum en is voorzien van diverse faciliteiten voor jong en oud.
  • Hotel Atlantis Fuerteventura by Oasis
    Een prachtig hotel met een luxe uitstraling en vele ontspannende faciliteiten zoals een wellnescenter en maar liefst 6 zwembaden.